torsdag 3 februari 2011

Sjukhus

Idag infann sig lyckan på sjukhuset. Var där med äldsta sonen för att provocera hasselnöt. Och det gick fanatiskt fantastiskt bra! Vi var där i drygt 7 timmar men det var det värt för att få stryka en sak på den långa nej-listan. Och hans farfar kommer bli glad, han har försökt att få ge chokladhare till påsken i flera år. Storsonen var inte bara duktig med att våga prova utan också att faktiskt vara där så länge. Tjatade ingenting, även om han var rejält trött på slutet. Nästa punkt på listan att prova är jordnöt, men när det blir får vi se. Har telefontid med hans läkare nästa fredag.

Många sjukhus och landsting sparar massor av pengar just nu, vårt likaså. Men trots det är personalen och även själva avdelningarna på barn- och ungdomsplanet här i Karlskrona helt fantastiska. Snart 6 år sen vi klev innanför dörrarna där med en jättedålig liten 6 månaders plutt som hade så ont och var helt trasig i huden. Alltid har bemötandet varit helt suveränt, personalen är glad, rolig och tar sig tid att svara på frågor samt ger barnen tid att ta saker i sin egen takt så de inte blir rädda vid undersökningarna. Ovärderligt!

Ett stort tack till lillkillens dagispersonal också som aldrig bråkar om tider utan ställer upp så vi får flytta runt så det passar oss bäst. Så istället för att vara på sjukhuset och störa storbrorsan och bli uttråkad så fick han vara på dagis och ha kul.

Smarriga nötter








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar